Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان مصطفی هاشمی طبا کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه چهره به چهره رادیو معارف در پاسخ به سوالی پیرامون سند چشم‌انداز اظهار داشت: در سند چشم انداز برای آموزش و پرورش رتبه اول و آموزش عالی رتبه دوم در نظر گرفته شده است به نظرم مجموعه نظام اجرایی نتوانسته اهداف سند را در همه زمینه‌ها محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:سطوح علمی و آموزشی در برخی مقاطع دستخوش مشکلات و مسائل جاری شده که این مسئله دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز را کندتر کرده است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه آموزش و پرورش در زمینه آموزشی فعال است گفت: بنده دوازده سال در دولت بودم و وزرای آموزش و پرورش هیچ کدام مسائل آموزشی در دولت را مطرح نمی‌کردند بلکه فقط مسائل معیشت فرهنگیان را مورد توجه قرار می‌دادند.
هاشمی طبا بیان داشت: نظام آموزش و پرورش دارای دو بخش پرورشی و اموزشی است ما در بخش آموزشی گام‌های خوبی برداشتیم.
وی با بیان اینکه باید آموزش و پرورش ازابزارهای جدید آموزشی بهره گیرد اظهار داشت: آموزش در کشورمان تا حد زیادی جایگاه خود را دارد اما مسئله پرورش در آموزش و پرورش کاملا مغفول مانده است.
هاشمی طبا تاکید کرد: ابزار تربیتی در مدارس باید علاوه بر تربیت آن انگیزه‌های انقلابی‌گری به صورت جد دنبال کند و از ابزارهایی بهره گیرد که این مسائل ملکه ذهن دانش‌آموزان شود.
این کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی پیرامون عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با توجه به ترکیب شورای عالی انقلاب فرهنگی نمی‌توان انتظار داشت که کار فرهنگی جامع انجام دهد این شورا نمی‌تواند شکل واقعی به خود گیرد و بیشتر جنبه سیاسی دارد.
وی ادامه داد: اعضای این شورا صاحب منصب‌ و مسئولین فرهنگی‌ هستند به نظرم باید ترکیبش تغییر کند و اعضای فرهنگسراها و فرهیختگان عضو شوند چرا که آنان در فرهنگ صاحبنظر و رای هستند.
هاشمی طبا در پاسخ به سوالی در مورد حوزه‌های علمیه اظهار داشت: حوزه‌های علمیه باید چراغ‌های راهنما باشند شایستگی، توان و اطلاعات حوزه علمیه به کمک دولت ها می‌آید البته دولت صلاحیت و امکان این را ندارد که از حوزه‌های علمیه به صورت خاص استفاده کند چرا که قائم به ذات هستند.
وی تصریح کرد: حوزه‌های علمیه باید بر روی مسائل اجتماعی و فرهنگی به صورت خاص تمرکز و دولت را هدایت کنند دولت‌ها ممکن است کمک‌های مادی به حوزه‌های علمیه داشته باشند اما کار خاصی نمی‌توانند انجام دهند چرا که مراجع حوزه‌ها را هدایت می‌کنند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی پیرامون مدیریت فضای مجازی و کاهش آسیب های آن گفت: خیلی ها می‌گویند باید در کشور کار فرهنگی انجام داد این را قبول دارم و کار ممیزی و انتظامی در کنار کار فرهنگی ضروری است.
وی با بیان اینکه فضای مجازی در مواقعی وقت آدم‌ها را تلف می‌کند ادامه داد: باید از ظرفیت فضای مجازی به درستی استفاده کنیم و بتوانیم تولیدات فرهنگی جذاب داشته باشیم ضمن اینکه می‌توانیم اطلاعات دقیق سیاسی و اجتماعی هم به مردم بدهیم تا جذب فضاهای انحرافی نشوند.
هاشمی طبا تصریح کرد: در کشورهایی همچون ژاپن و آمریکا موبایل بچه‌ها را کاملا کنترل می‌کنند و سیم‌کارت‌هایشان به گونه‌ای است که فضاهای خاصی را باز می‌کند لذا بنده با انجام کار فرهنگی و انتظامی موافقم.
هاشمی طبا ادامه داد: دانشگاه باید مرکز علم باشد علم محدودیت ندارد و همه علوم باید در دانشگاه‌ها مورد تحقیق قرار بگیرد نمی‌توانیم خط قرمزی بکشیم و بگوییم اینجا علم اسلامی و اینجا غیراسلامی است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دانشگاه اسلامی دانشگاهی است که اعضایش فرهیخته باشد و تحقیق علمی کنند، گفت: برخی استادان غیرمعتقد ممکن است استفاده‌های ناشایستی از فضای دانشگاه‌ها بکنن اما باید تجربه و تحلیل همه نظریات امکان‌پذیر باشد.ادامه دارد....

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را مصوب کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم،‌ جلسه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز - سه‌شنبه - به ریاست سید ابراهیم رئیسی با تصویب سه مصوبه برگزار شد.

رئیسی: آموزش و پرورش مسئله اول کشور است

اولین مصوبه این جلسه نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود که با رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

این سند با وجود برخورداری از غنای مبنایی، فاقد نقشه راه اجرایی بود که با تلاش شش ماهه وزارت آموزش و پرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی کلیات آن تدوین و در جلسه امروز این شورا تصویب شد.

همچنین در جلسه امروز دو نفر از اعضای حقیقی شورای سیاستگذاری جایزه کاظمی آشتیانی و پنج نفر از اعضای حقیقی برای عضویت در هیات امنای بنیاد سعدی با نظر موافق اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • اجرای بیش از ۷۵۰ برنامه فرهنگی در هفته معلم در استان کرمان
  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد